Dealertrainingen

De afgelopen twee weken heeft SBG zijn dealers ontvangen op de locatie in Middenmeer voor een dealertraining. In totaal zijn er, verdeeld over 5 dagen, 25 dealers op bezoek geweest. SBG kijkt terug op zeer geslaagde dagen en hoopt dat op deze manier de dealer zijn klanten beter van dienst kan zijn. Ook feedback van de dealers richting SBG helpt om in de toekomst verbeteringen in het systeem te verwerken.

Naast de gebruikelijke introductie tot het systeem, waarin alle mogelijkheden met betrekking tot het SBGuidance-systeem aan bod kwamen, is er ook aandacht besteedt aan het hoe op een juiste manier op te bouwen van trekker en werktuig. Natuurlijk zijn ook de nieuwste ontwikkelingen aan bod gekomen zoals het nieuwe 3D electronisch waterpas; DynamIQ, de stuurcontroller; STU, de sectiecontrol module; SBG SmartSwitch en de nieuwste software update SBGuidance 3.6.0. Verder is er tijdens de presentaties algemene informatie verschaft over GPS en RTK.

Tijdens de training is er verteld hoe om te gaan met eventuele storingen zodat deze sneller gevonden en opgelost kunnen worden. Uiteraard hoort het op een juiste manier afstellen van het SBGuidance-systeem op trekker en machine daar ook bij.