iSteer Ploegbesturing – Aanvraagformulier

In te vullen door de dealer (indien noodzakelijk, gezamenlijk met de klant).
De dealergegevens zijn noodzakelijk voor SBG Precision Farming om een offerte te kunnen uitbrengen voor de iSteer componenten.

* = verplichte velden

John Deere dealer gegevens

Volgende

Tractor informatie

Vul het merk en type tractor in dat gebruikt gaat worden voor de John Deere iSteer-toepassing

De standaard leveromvang voor iSteer bevat een hydraulisch ventielblok. Dit ventielblok kan in twee configuraties worden geleverd. Selecteer hieronder de juiste configuratie voor uw toepassing. *

De tractor moet aan de achterzijde zijn uitgerust met Power Beyond of Load Sense aansluitingen. (Totaal drie snelkoppelingen: P, T, LS)

De tractor moet minimaal een enkelwerkend ventiel (met drukloze retour) beschikbaar hebben om het hydraulisch ventielblok te voeden. Het ventielblok wordt aangesloten met twee snelkoppelingen.

ISOBUS connector (IBBC):

John Deere iSteer wordt aangesloten via de ISOBUS (ISO 11783) stekker aan de achterzijde van de tractor. Overtuig u ervan dat de tractor hiermee is uitgerust.

Opmerking: Indien er geen ISOBUS-stekker aanwezig is, bestel dan de retrofit kabelboom “PFxxxx” via de John Deere AMS bestelpagina. Met deze kabelboom is de tractor achteraf uit te rusten met een ISOBUS-stekker en de noodzakelijk kabelboom om een Greenstar 2 Beeldscherm.

Volgende

Werktuig informatie

John Deere iSteer Plough is alleen beschikbaar voor volledig variabele ploegen. (D.w.z. ploegen waarbij de breedte van alle scharen gelijktijdig evenveel verandert tijdens het verstellen).

Hoewel iSteer Plough uitgebreid is getest, is het onmogelijk om alle typen varioploegen getest te hebben. Er kunnen voor bepaalde typen ploegen specifieke instructies en aanwijzingen bestaan. Om deze reden dient u hieronder de gegevens van de ploeg op te geven, waarop u iSteer wenst te installeren.

Merk en type ploeg

Type ploeg:

Wijze van aansturing:

Wat is het aantal scharen van de ploeg?

Volgende

Overige opmerkingen
Gebruik onderstaande ruimte indien u nog extra gegevens heeft of vragen wilt stellen aan SBG Precision Farming.

Volgende

SBG Precision Farming verzamelt de informatie die u ons hebt verstrekt voor de verwerking van uw verzoek. Wij zullen uw gegevens niet overdragen aan andere bedrijven.

Vink het vakje hierboven als SBG Precision Farming en haar dochterondernemingen en filialen, verkopen partners, dealers en distributeurs, agenten en onderaannemers kunnen gebruik maken van deze persoonlijke informatie om u te contacteren via post, e-mail, fax of telefoon voor marketing doeleinden, zoals u te voorzien van informatie over aanbiedingen, producten en diensten die van belang kunnen zijn voor jou.

Back to Top

Raven Europe

Nieuwe Steen 5 | 1625 HV Hoorn Phone: +31(0)227 549300 Web: www.raveneurope.com