iSteer Side-Shift – Aanvraagformulier

Raven Europe / iSteer Side-Shift – Aanvraagformulier

In te vullen door de dealer (indien noodzakelijk, gezamenlijk met de klant).
De dealergegevens zijn noodzakelijk voor SBG Precision Farming om een offerte te kunnen uitbrengen voor de iSteer componenten.

* = verplichte velden

John Deere dealer gegevens

Volgende

Tractor informatie

Vul het merk en type tractor in dat gebruikt gaat worden voor de John Deere iSteer-toepassing

De standaard leveromvang voor iSteer bevat een hydraulisch ventielblok. Dit ventielblok kan in twee configuraties worden geleverd. Selecteer hieronder de juiste configuratie voor uw toepassing. *

De tractor moet aan de achterzijde zijn uitgerust met Power Beyond of Load Sense aansluitingen. (Totaal drie snelkoppelingen: P, T, LS)

De tractor moet minimaal een enkelwerkend ventiel (met drukloze retour) beschikbaar hebben om het hydraulisch ventielblok te voeden. Het ventielblok wordt aangesloten met twee snelkoppelingen.

ISOBUS connector (IBBC):

John Deere iSteer wordt aangesloten via de ISOBUS (ISO 11783) stekker aan de achterzijde van de tractor. Overtuig u ervan dat de tractor hiermee is uitgerust.

Opmerking: Indien er geen ISOBUS-stekker aanwezig is, bestel dan de retrofit kabelboom “PFxxxx” via de John Deere AMS bestelpagina. Met deze kabelboom is de tractor achteraf uit te rusten met een ISOBUS-stekker en de noodzakelijk kabelboom om een Greenstar 2 Beeldscherm.

Volgende

Werktuig informatie

John Deere iSteer Side-shift kan worden gemonteerd op twee verschillende soorten werktuigen: gedragen werktuigen of getrokken werktuigen.

Hoewel iSteer Side-shift uitgebreid is getest, is het onmogelijk om alle soorten werktuigen getest te hebben. Er kunnen voor bepaalde typen werktuigen specifieke instructies en aanwijzingen bestaan. Daarnaast zijn er afhankelijk van het type werktuig optionele onderdelen noodzakelijk. Om deze reden dient u hieronder de gegevens van het werktuig op te geven, waarop u iSteer wenst te installeren.

Uitsluiting: iSteer Side-Shift is niet geschikt om werktuigen te besturen door het gebruik van gestuurde wielen of schijfkouters (bijvoorbeeld sommige types pootmachines of oogstmachines).

Merk en type werktuig

Soort werktuig en manier van besturen.

Een getrokken werktuig moet zijn uitgerust met een hydraulisch bestuurbare dissel. SBG levert geen onderdelen om een werktuig hiermee achteraf uit te rusten. (Er zijn werktuigfabrikanten die dit wel doen)

Gelieve het gewenste type side-shift cylinder te selecteren

Bepaal het aantal benodigde iTC verleng kabelbomen.

De complete iSteer werktuiginstallatie bestaat uit vier hoofdonderdelen; Starfire iTC-ontvanger, elektrohydraulisch ventiel, iSteer regelunit en een positiesensor. Deze onderdelen worden verbonden middels een kabelboom. De kabelboom bestaat uit een aantal standaard onderdelen en één optionele verlengkabel. Bepaal de positie van de iSteer componenten op het werktuig rekening houdend met de volgende randvoorwaarden:

De Starfire iTC-ontvanger moet dicht bij het stuurpunt van het werktuig worden gemonteerd (Voor gedragen werktuigen is dit dicht bij de side-shift cylinder. Voor getrokken werktuigen is dit dicht bij het draaipunt van de dissel.)

De Starfire iTC-ontvanger moet op zodanige hoogte worden gemonteerd dat er een vrij zicht is op de satellieten.

Hydraulisch ventiel en iSteer regelunit worden gezamenlijk op één bevestigingssteun gemonteerd.

De maximale lengtes van de standard kabelboom zijn:
Afstand ISOBUS-stekker (IBBC) en hydrauliek/regelunit: 3 meter.
Afstand hydrauliek/regelunit en Starfire iTC-ontvanger: 1,5 meter.

Er is een verleng kabelboom beschikbaar voor de Starfire iTC-ontvanger met een lengte van 2 meter. (het is mogelijk om meerdere van deze verleng kabelbomen aan elkaar te koppelen.)

Volgende

Overige opmerkingen
Gebruik onderstaande ruimte indien u nog extra gegevens heeft of vragen wilt stellen aan SBG Precision Farming.

Volgende

SBG Precision Farming verzamelt de informatie die u ons hebt verstrekt voor de verwerking van uw verzoek. Wij zullen uw gegevens niet overdragen aan andere bedrijven.

Vink het vakje hierboven als SBG Precision Farming en haar dochterondernemingen en filialen, verkopen partners, dealers en distributeurs, agenten en onderaannemers kunnen gebruik maken van deze persoonlijke informatie om u te contacteren via post, e-mail, fax of telefoon voor marketing doeleinden, zoals u te voorzien van informatie over aanbiedingen, producten en diensten die van belang kunnen zijn voor jou.

Back to Top

Raven Europe

Nieuwe Steen 5 | 1625 HV Hoorn Phone: +31(0)227 549300 Web: www.raveneurope.com