SBG Precision Farming BV en Navtronics BVBA behoren nu tot Raven Industries Inc.

Geachte relatie,

Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat wij per 1 mei zijn overgenomen door Raven Industries Inc. Door deze overname vergroten wij ons assortiment en onze dienstverlening naar u.

Voor u als klant zal er niet direct veel veranderen. De producten van SBG zullen één op één worden opgenomen in het assortiment van Raven. Lopende garanties en afspraken blijven van kracht. Het SBG team blijft op dezelfde wijze voor u klaar staan met de service en dienstverlening zoals u van ons gewend bent. De voormalige eigenaren Rik van Bruggen, Erik Schenk en Guy Guns blijven verbonden aan de organisatie.

Onze doelstelling voor de toekomst is om u als klant beter en efficiënter van dienst te kunnen zijn. Met de middelen en mogelijkheden die wij nu tot onze beschikking krijgen hebben wij daar alle vertrouwen in.

We verwijzen u graag naar het officiële persbericht wat bijgevoegd is aan deze email.

Wij hopen u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn en danken u voor het vertrouwen. Mede dankzij u is SBG de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een volwaardige Europese vestiging van Raven Industries Inc.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens,

 

_MG_8250Team SBG Precision Farming.

Rik van Bruggen, Erik Schenk, Guy Guns

 

Meer informatie

  • [download id=”4436″]
  • [download id=”4434″]
  • [download id=”4432″]