Werken bij Raven

Raven Europe / Werken bij Raven

Raven is een dynamische, internationale onderneming en onder meer leverancier van nauwkeurige GPS-besturingssystemen en toebehoren voor de landbouw. Raven Europe is gevestigd in Middenmeer en bedient vanuit daar de Europese agrarische markt. Ons motto is om grote uitdagingen niet uit de weg te gaan maar juist met beide handen aan te pakken.

Momenteel hebben wij de volgende vacatures open staan.

Technical Service Specialist

OVER DE VACATURE

Ben jij geïnteresseerd in innovatieve technologie in de landbouwsector? Vind je het leuk om contact te hebben met dealers en klanten in zowel binnen- als buitenland? Ben jij flexibel, streef je naar de beste kwaliteit en doe je net dat stapje extra voor onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze veelzijdige functie heb je veel telefonisch contact met onze klanten waarbij je ze helpt met het oplossen van technische problemen en vraagstukken. Zo nu en dan zul je ook in de auto stappen om een probleem in het veld te lijf te gaan. Daarnaast geef je demonstraties en instructies én je ondersteunt de R&D-afdeling bij het maken van prototypes en uitvoeren van testen. Over het algemeen ga je zelfstandig te werk, maar je maakt deel uit van een gemotiveerd team welke je met raad en daad bijstaat!

FUNCTIEKENMERKEN

  • MBO/HBO opleiding zoals; technisch bedrijfskunde, HTS-elektrotechniek, werktuigbouw of andere relevante opleiding
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal aangevuld met Duits en/of Frans
  • Ervaring in de landbouwmechanisatie is een pré
  • Basisvaardigheden Microsoft Office
  • Nauwkeurig en netjes werken, probleemoplossend vermogen
  • Zelfstandige, stressbestendige, flexibele, representatieve en klantgerichte instelling
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • In het bezit van je B rijbewijs

Wij bieden je een uitdagende zelfstandige functie bij een dynamisch en sterk groeiend bedrijf en de mogelijkheid om met hightech apparatuur te werken. Raven Europe heeft tot op heden een compact collegiaal team wat korte communicatielijnen en afwisselend werk met zich mee brengt. Het salaris zal aansluiten op de functie en opleiding en er is ruimte voor opleidingsmogelijkheden.

SOLLICITEREN

Voor informatie kun je contact opnemen met Maurice Vollebregt, Technical Service Supervisor, tel. 0227-549300.
Solliciteren naar de functie kan eenvoudig door je CV en motivatie te sturen naar:
Raven Europe t.a.v. Maurice Vollebregt

Hoornseweg 22

MIDDENMEER, 1775 RB

service-eu@RavenInd.com

Stage lopen bij Raven

Bij Raven Europe zijn we regelmatig op zoek naar studenten die in een korte tijd veel willen leren en daarom stage willen lopen bij ons. Volg je een mbo-, hbo- of wo-opleiding en heb je interesse in een meewerkstage bij Raven Europe in Middenmeer, waarbij je direct meedraait binnen het team? Dan lijkt het ons leuk om met jou in contact te komen! Naast meewerkstages hebben we ook regelmatig opdrachten en onderzoeken voor verschillende studierichtingen. Denk hierbij aan Engineering (software, hardware, mechanical), Marketing, Sales, maar ook opdrachten om processen te onderzoeken, structuurverbetering tussen afdelingen en locaties et cetera. Kortom, denk jij een mooie opdracht binnen ons bedrijf te kunnen volbrengen waar we beiden van leren? We gaan graag met je in gesprek.

Stuur ons gerust een open sollicitatiebrief naar eu@ravenind.com met een motivatie en jouw CV. Graag ook de stageperiode even doorgeven.

Staat er geen passende functie voor je tussen, en ben je toch op zoek naar een leuke en uitdagende baan? Dan kun je altijd contact opnemen of een open sollicitatie schrijven.

Back to Top

Raven Europe

Hoornseweg 22 | 1775 RB MIDDENMEER Phone: +31(0)227 549300 Web: www.raveneurope.com